Carnavalszwemmen 2016

Carnavalszwemmen 2016 - Dit is Nederweert

Carnavalszwemmen tijdens de zwemles op woensdag 10-02-2016.

Woensdagavond was er een creatieve zwemles in het teken van carnaval. Er waren verschillende activiteiten verdeeld over 4 banen opgezet. In baan 1 moest je met  een bal voortduwend met je neus naar de overkant zwemmen waarna je dan op een afstand van 3 meter de bal in een basket moest mikken. In de 2e baan ging je al fietsend met de benen en een flexibeam onder de armen naar de overkant, waarna je zittend op de flexibeam terug kon peddelen. In de 3e baan was een wat moeilijker onderdeel. Je moest daar proberen een bal in een bekertje op een plankje vervoeren naar de overkant. Viel de bal met beker, moest je weer opnieuw beginnen. In de laatste baan was een klein parcours uitgezet, allereerst moest je door een gat op 5 mtr duiken, vervolgens over de mat klimmen, dan weer met een hoekduik een ring opduiken, waarmee je door een hoepel onder water moest zwemmen en de ring daarna in een emmer onder water leggen. 

In groepjes werden alle activiteiten afgewerkt. Tegen het einde van de les was er dan nog een gezamenlijke groeps activiteit, nl het aankleden van een zwempop voor de carnaval.

Al met al weer een gezellig en geslaagde carnavalsles. Foto's hiervan zijn terug te zien onder de rubrieb Foto's Carnavalszwemmen 2016.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon