Jeugdweekend Rosmalen 2016

Jeugdweekend Rosmalen 2016 - Dit is Nederweert

Jeugdweekend Rosmalen 2016

Succesvol weekend Reddingsbrigade Nederweert

In het weekend van 18 en 19 juni hebben enkele jeugdleden van de Reddingsbrigade Nederweert deelgenomen aan het jeugdhulpverleningsweekend te Rosmalen. Het weekend bestond uit een spelletjes- en een wedstrijddag met overnachting volledig in het teken van de jeugdleden.

De wedstijd is natuurlijk gericht op het redden van drenkelingen. Dit noemen ze een EHaD-wedstrijd. EHaD staat voor: “Eerste Hulp aan Drenkelingen. De 40 jeugdteams afkomstig uit het hele land hadden ieder slechts 4 minuten de tijd om het buitenwater ongeval zo goed mogelijk oplossen. De ploeg bestaande uit: Aukje, Fenna, Maud en Evelien deed hun uiterste best en werd beloond met een plaats in de middenmoot. Ook wist Reddingsbrigade Nederweert zich van haar beste kant te laten zien tijdens de spelletjes dag. Ze verdienden de meeste punten en wisten daarmee de mooiste en best drijvende boot te fabriceren.

 

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon