3x Goud voor Reddingsbrigade Nederweert

3x Goud voor Reddingsbrigade Nederweert - Dit is Nederweert

Goede resultaten bij Ehad wedstrijd in Craenendonck voor onze wedstrijdploegen.

Afgelopen weekend hebben twee seniorenteams van Reddingsbrigade Nederweert deelgenomen aan een ‘Incidentwedstrijd’ te Cranendonck. Dit is een wedstrijd waar de reddingsploegen hun kennen en kunnen mogen toepassen in een praktijksituatie. Het zwembad was omgetoverd tot een kanaaldijk waar een ongeluk had plaatsgevonden, waar maar liefst 5 waterslachtoffers en 2 omstanders bij waren betrokken. 

Het ongevalsscenario was als volgt: zes fietsers fietsen langs een kanaal, na een botsing kwamen alle zes de fietsers in het water terecht. Eén van de fietsers was al zelfstandig op de kant gekomen en heeft een voorbij rijdende auto laten stoppen om hulp te verlenen. Het ongeval bestond uit 2 reanimaties, een slagaderlijke bloeding in het bovenbeen, een hoofdwond, een flauwte en een hoop paniek! 
Het eerste team van RB-Nederweert wist het ongeval het beste op te lossen en behaalde daarmee de eerste prijs! Ook de ploegleider van Nederweert 1 werd eerste in het ploegleidersklassement. Het tweede team van Nederweert eindigde op een mooie 4de plek, maar de reanimatie van het tweede team was het beste van alle teams & leverde ze een eerste plek op in het reanimatieklassement.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon