Sinterklaaswedstrijd voor jeugleden 30-11-2016

Sinterklaaswedstrijd voor jeugleden 30-11-2016 - Dit is Nederweert

Zwarte Piet op bezoek tijdens gezellige Sinterklaaswedstrijd op woensdag 30-11-2016.

ZWARTE PIET op bezoek

Woensdag 30 november kreeg de Reddingsbrigade tijdens haar jaarlijks gezellige sinterklaaswedstrijd bezoek van een zwarte Piet. Hij kwam eens een kijkje nemen wat de kinderen in het zwembad allemaal aan het doen waren. Hij keek z’n ogen uit. Het Whoznextteam van de Reddingsbrigade had een leuke wedstrijd op touw gezet met onderdelen die te maken hadden met Sinterklaas, zoals onder andere het zwemmen met pietenmuts, de schoen zetten, het opduiken van pakjes. In totaal waren er 4 onderdelen die per team van 4 kinderen werden gezwommen.

Ook zwarte Piet wilde de kinderen een opdracht geven om te zwemmen. Het was niet voor iedereen duidelijk hoe het precies moest, maar het zag er wel leuk uit en de kinderen genoten ervan. De tijd vloog om en het was alweer tijd om aan te kleden. De kinderen werden allemaal getrakteerd op een snoepzakje en een chocoladeletter nadat de prijsjes waren uitgereikt aan de winnaars.

Moe en tevreden gingen de kinderen met hun ouders naar huis.

 

Dank aan de geweldige organisatie van deze gezellige sinterklaaswedstrijd door ons eigen Whoznextteam.

Foto's zijn terug te kijken  onder de rubriek  Foto's : Sinterklaaswedstrijd 2016

 

 

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon