Zwem4Daagse 2016

Zwem4Daagse 2016 - Dit is Nederweert

Gezellige Zwem4Daagse 2016!

Tussen kerst en Nieuwjaar hebben we weer onze jaarlijkse zwem4daagse bij zwembad Merenveld gehouden. Dit jaar al voor de 11e keer! Ongeveer 55 personen, van groot tot klein, hebben 4 dagen lang afstanden gezwommen variërend van 750 meter tot zelfs 2000m ( dit zijn 80 baantjes) per dag! Ook nog een vijftiental personen, die helaas vanwege werk of andere omstandigheden, niet 4 dagen konden zwemmen, hebben sportief een aantal dagen meegedaan met baantjes zwemmen. Op de laatste dag hebben de soms wat vermoeide zwemmers een prachtige gouden medaille met oorkonde ontvangen voor hun welverdiende prestatie.

 

Heel hartelijk bedanken wij de Emté als sponsor voor de erg lekkere appels, sinaasappels en mandarijnen voor al onze deelnemers

Als organisatie kunnen wij terugkijken op een sportieve, maar vooral ook gezellige 11e zwem4daagse 2016. Foto’s kunt U terugzien op onze eigen website: www.reddingsbrigadenederweert.nl

 

Ook voor Uw sportieve voornemens voor dit jaar kunt U bij onze vereniging terecht, voor de trimzwemmers op maandagavond en voor de jeugd ook op woensdagavond. Kijk voor meer informatie op de eerdervermelde website.

 

Reddingsbrigade Nederweert

Organisatie Z4D                        

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon