Wedstrijden Januari 2017

Wedstrijden Januari 2017 - Dit is Nederweert

Reddingsbrigade Nederweert begint het jaar goed, met 1x goud, 2x zilver & 1x brons!

De wedstrijdploegen van Reddingsbrigade Nederweert zijn het jaar meteen goed begonnen. De eerste wedstrijd van 2017 werd gezwommen in Weert. Daar wist het eerste damesteam van Nederweert de gouden medaille te halen! Ook de heren en het tweede damesteam zetten mooie resultaten neer.

De week daarna stond er weer een wedstrijd op het programma, deze werd gezwommen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. De internationale ploegen uit Engeland, België en Duitsland waren geen concurrentie voor onze ploegen. Op zaterdag haalde Nederweert 1 de 3e plaats met het team en een 2e plaats in het leidersklassement tijdens de spannende Serc-wedstrijd! Hierbij wordt er in verschillende rondes een waterongeval nagespeeld, wat de ploegen zo goed en zo snel mogelijk op moeten lossen. Nederweert 2, 3 en 4 haalden de 9e, 10e en 13e plaats en lieten hiermee meer dan 15 andere teams achter zich!

Zondag was het de beurt aan de snelheidstak van de Reddingsbrigade (ILSE). Dit was de eerste keer dat het juniorenteam meedeed aan zo’n grote wedstrijd in een 50-meterbad. Het trainen en het enthousiasme tijdens de wedstrijd werden beloond met een mooie 6e plaats! Voor de damesteams was de start soms wat moeizaam, maar uiteindelijk werd dit toch goedgemaakt. Het tweede team eindigde op de 8e plaats en het eerste team wist zelfs een zilveren medaille te behalen!
 

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon