Gouden & bronzen medailles voor Reddingsbrigade Nederweert!!

Gouden & bronzen medailles voor Reddingsbrigade Nederweert!! - Dit is Nederweert

Ehad wedstrijd Nederweert 2017

De wedstrijd ‘Eerste Hulp aan Drenkelingen’ in Nederweert vond dit jaar voor de 20e keer plaats! Ploegen uit het hele land en zelfs België zijn op 2e paasdag afgereisd naar het zwembad in Nederweert. Bij deze zogenaamde EHaD-wedstrijden wordt er in twee rondes een waterongeval nagespeeld, wat door de deelnemende teams zo goed mogelijk en  binnen 4 minuten opgelost moet worden. Drenkelingen moeten op de kant worden gehaald, de hulpdiensten moeten worden gealarmeerd en EHBO en reanimaties moeten uitgevoerd worden.
Het jeugdteam van brigade Nederweert, bestaande uit Amé, Teun, Sten & Mika als leider, deed deze keer voor het eerst mee aan een wedstrijd. Zij hadden hier de afgelopen maanden hard voor getraind en dat was zeker te merken! Met een prachtige score haalden zij een gouden medaille in het leidersklassement & goud in het totaalklassement van alle juniorenploegen!!
Ook het seniorenteam presteerde goed. Janne haalde goud met haar reanimatie, Danique werd 3e in het leidersklassement en samen met teamleden Vera en Desirée wonnen zij ook nog een bronzen medaille!
Tot slot willen we via deze weg ook de organisatie bedanken voor het goede verloop van de dag en in het bijzonder Maurice en Sander voor het bedenken en uitwerken van de verrassende en uitdagende scenario’s. De dag werd afgesloten door de burgemeester van Nederweert die ook nog eens alle vrijwilligers & ploegen van de Reddingsbrigade bedankte voor hun inzet en enthousiasme, vanwege het 100-jarig jubileum van Reddingsbrigade Nederland.

Kijk voor foto's van deze dag verder op onze website onder de rubriek foto's  Ehad wedstrijd Nederweert 2017.

 

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon