Zilver op NK Ilse estafette 2017 te Zwolle

Zilver op NK Ilse estafette 2017 te Zwolle - Dit is Nederweert

Reddingsbrigade Nederweert 2e op NK Lifesaving 2017 te Zwolle

Reddingsbrigade Nederweert 2e op Nederlandse Kampioenschappen!!

Het damesteam van Nederweert wist op de Nederlandse Kampioenschappen in Zwolle het zilver binnen te slepen! Na maanden van trainen was het laatste weekend van maart het moment van de waarheid voor de 3 teams van Nederweert. Het was een gezellige, maar spannende wedstrijd. Teams uit het hele land waren afgereisd naar Zwolle voor het NK Lifesaving.
Bij deze wedstrijdtak gaat het om snelheidszwemmen, gecombineerd met onderdelen van de reddingsbrigade. Er werd gestreden op verschillende onderdelen, waaronder popvervoeren, reddingsestafette en lijnredding.
Alle ploegen van Nederweert presteerden goed en wisten veel van hun persoonlijke records aan te scherpen. De junioren meidenploeg eindigde op een verdiende 7e plaats en de heren werden 10e!
 
Ook bij het NK Serc, dat twee weken eerder gehouden werd, werd door Nederweert goed gepresteerd. Er werden meerdere waterongevallen nagespeeld, die binnen slechts 2 of 3 minuten zo goed mogelijk opgelost moesten worden. Twee teams van Nederweert haalden het tot de finale! Het eerste team eindigde uiteindelijk net naast het podium met een 4e plaats en de andere teams werden 7e en 11e.
 

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon