Examens Lifesaver en Zwemmend Redder

Examens Lifesaver en Zwemmend Redder - Dit is Nederweert

Examens Lifesaver en Zwemmen Redder maandag 8 mei 2017

Maandag 8 mei 2017 werden de eerste examens afgenomen voor de hogere brevetten, te weten Lifesaver 1 en 3 en de eerste kandidaten voor Zwemmen Redder.

Vooraf aan het examen in het zwembad, moest er voor de diploma's van Lifesaver een theorie examen worden gemaakt. Gelukkig slaagde hiervoor iedereen en mocht het examen in het zwembad worden afgenomen.

Behoorlijk wat kinderen waren erg nerveus. Veel oefeningen moesten aan de strenge examinatoren worden getoond en ook nog binnen een bepaald tijdsbestek. Bovendien was het erg warm in het zwembad met de kleren aan. Er werd hard gezwommen en serieus werden alle oefeningen afgewerkt. 

Om 21.00 uur volgde dan de langverwachte uitslag. De conditie van de kinderen was erg goed, wel vond de jury dat er nog wat schoonheidsfoutjes waren hier en daar, maar toch was iedereen geslaagd. De eigen instructeur of zijn/haar vervanger deelde daarna de diploma's uit waarna er nog een groepsfoto met stralende gezichten werd gemaakt.

Wij wensen iedereen die is geslaagd van hare gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Jullie hebben er hard voor geoefend!

Foto's zijn terug te zien onder de rubriek Foto's Diplomazwemmen 2017.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon