Lifesaving wedstrijd voor E, D en C aspiranten 18-02-2018

Lifesaving wedstrijd voor E, D en C aspiranten 18-02-2018 - Dit is Nederweert

Lifesaving wedstrijd voor E, D en C aspiranten 18-02-2018

Zondagmiddag was er speciaal voor de jeugd een Lifesaving wedstrijd georganiseerd door de Reddingsbrigade Nederweert. Animo is er altijd vanuit de gehele regio: zeventien aspiranten teams in de leeftijd van zeven t/m veertien jaar deden mee.

Diverse onderdelen zoals; popvervoeren, wisselslagestafette, duikestafette en lijnredding kwamen aan bod. Alle onderdelen werden in teamverband van 4 personen uitgevoerd, waarbij het om snelheid draait in combinatie met reddingstechnieken.

Vlak voor het startsignaal vertellen de coaches nog even wat laatste oppeppende woorden en dan is het zwemmen voor de medaille. Als alle teams omgekleed in de hal van het zwembad staan, volgt de prijsuitreiking voor het totaalklassement per leeftijdscategorie.

Foto's van deze wedstrijd zijn terug te zien onder de rubriek Foto's Ilse Estafette wedstrijd Nederweert 18-02-2018.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon