Goud en Zilver op NK Lifesaving te Boxtel

Goud en Zilver op NK Lifesaving te Boxtel - Dit is Nederweert

GOUD voor Fiona en Ceciel, ZILVER voor het damesteam tijdens het NK Lifesaving te Boxtel op 24-03-2018!

We hebben een Nederlands kampioene in ons midden! Fiona Meuffels werd samen met Ceciel Peeters op het nieuwe onderdeel line throw Nederlands Kampioen. Hierbij is het de bedoeling dat je een touw na het opbossen 12,5 meter het zwembad in gooit naar een drenkeling en deze vervolgens zo snel mogelijk uit het water trekt.  Fiona had werkelijk een voortreffelijke gooi waarna Ceciel als drenkeling gemakkelijk het touw kon pakken en in korte tijd door Fiona naar de kant werd getrokken. Dit is een relatief nieuw onderdeel binnen de lifesaving en vandaar als afzonderlijke categorie beoordeeld. Dit betekent dus GOUD!!

Maar ook ons damensteam onder leiding van coach Paul Roos zette een erg goede prestatie neer. Anne, Ceciel, Fiona, Lise, Desirée en Vera behaalden het zilver in het ploegenclassement tijdens dit Nederlands kampioenschap. Als een team werd er gepresteerd tijdens de diverse onderdelen. Menig nieuwe persoonlijke records zijn er tijdens deze wedstrijd gezwommen wat uiteindelijk resulteerde in een 2e plaats: ZILVER op het NK LIFESAVINGTEAM. !!

Dames en coach Paul, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Foto's hiervan zijn terug te zien onder de rubriek Foto's NK Lifesaving te Boxtel 2018

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon