Jeugduitstapje 2018

Jeugduitstapje 2018 - Dit is Nederweert

Kinderpretland en zwembad de IJzeren Man Weert

Aan het einde van het zwemseizoen, nadat de examens zijn geweest, gaan we net zoals ieder jaar iets leuks met de jeugdleden doen. Omdat dit jaar het 45 jarig bestaan van onze vereniging is mocht het whoznextteam het iets grootser aanpakken. En dat hebben we ook gedaan. In mei ontvingen alle jeugdleden een uitnodiging voor het jeugduitstapje op zaterdag 23 juni 2018. Maar er werd niet bij verteld waar we dit jaar naar toe zouden gaan. Dat bleef nog een geheim tot 20 juni jl.

Tijdens de zwemles moesten de kinderen er zelf achter zien te komen waar het jeugduitstapje dit jaar naar toe zouden gaan. Door middel van het oplossen van een rebus, waarvan de kaartjes eerst door een aantal leden uit het zwembad moest worden opgedoken, werd het geheim al snel ontdekt. Dit jaar zouden we gaan naar: Kinderpretland en Zwembad de IJzeren Man.

Het whoznextteam had het dit jaar perfect georganiseerd: Twee activiteiten voor 1 dag, maar wat leuk!

We vertrokken 's-morgens al op tijd zodat we om 10.00 uur bij Kinderpretland waren. Daar werd naar hartelust gespeeld door  iedereen totdat de frietjes met snacks om 12.00 uur kwamen. Nadat er lekker was gesmuld was het nog heel even tijd om te spelen want om 13.00 uur was het tijd om naar zwembad de IJzeren Man te gaan. Ook hier werd volop gezwommen in het golfslagbad, in de stroomversnelling.en in het activiteitenbad gespeeld op de survivalbaan wat daar in het water lag. Probeer daar maar een op te blijven! Natuurlijk was het ook lekker genieten van het warme water en de vele bubbels in het bubbelbad. Kortom er was van alles te beleven en de tijdvloog om. Om 16.15 uur moest er worden gedoucht en omgekleed om weer terug naar Nederweert te gaan. Daar werd iedereen nog getrakteerd op een ijsje waarna iedereen moe maar erg voldaan weer naar huis ging.

 

Het whoznextteam wil graag de Jumbo uit Maarheeze bedanken voor het sponsoren van de ranja en Lenie's cafetaria uit Maarheeze voor de lekkere frietjes en de snacks deze dag. 

 

Foto's van deze dag zijn terug te vinden onder de rubriek foto's Jeugduistapje 2018.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon