Tussenjeugduitstapje 2018

Tussenjeugduitstapje 2018 - Dit is Nederweert

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

Zaterdag 8 september was het dan eindelijk zover!. Het uitstapje voor de leden van +/- 12 tot en met 17 jaar van onze vereniging. Dit jaar iets grootser vanwege ons 45-jarig jubileum. En dit uitje bleek ook een schot in de roos voor de deelnemers. We gingen met een tiental kinderen survivallen bij Rofra in Westerhoven. Diverse stormbanen beklommen, een ondergronds pad gevolgd en als klap op de vuurpijl ook nog van enige hoogte naar beneden getokkeld. Teamwork en teamspirit waren deze middag kernwoorden. Want er werd gestreden tussen de jongens en de meisjes. Ondanks dat iedereen zich van z'n beste kant heeft laten zien hebben de jongens uiteindelijk overtuigend gewonnen. Maar eerlijk is eerlijk ze hebben er hard voor moeten strijden, de meiden gaven zich niet zomaar gewonnen. Na dit survivallen was er terug in Nederweert een gezellige barbecue samen met diverse leden van het wedstrijdteam van de Reddingsbrigade. Tot slot nog een magisch kampvuur gemaakt en de marsmellows vlogen er snel doorheen!. Al met al een geweldige middag en avond voor deze tussenjeugdleden.

Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018 van start. Doe je ook mee?

icons/test1-icon

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Hoe gaat onze Reddingsbrigade om met de nieuwe AVG per 25 mei…

icons/test1-icon

Tussenjeugduitstapje 2018

Survivallen met de tussenjeugd van Reddingsbrigade Nederweert

icons/test1-icon