Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

Slider-Mix-min.jpg

Wil jij ook eens meedoen met wedstrijd zwemmen?

De komende weken kunnen jullie kennis maken met de wedstrijdonderdelen van de Reddingsbrigade.
Het draait allemaal op samenwerken, snelheid en bovenal gezelligheid met je team.
Zaterdag 16 december willen we weer met één of meerdere jeugdteams meedoen bij een juniorenwedstrijd in Weert. Wedstrijdervaring is niet nodig.
De komende woensdagen gaan we het 1 e uur en het 2 e uur oefenen. Als je enthousiast bent tijdens het oefenen dan geeft de instructeur je informatie mee over de trainingsuren en de wedstrijd.
Lijkt het je nu al wat of wil je hier graag meer over horen? Meld je dan bij Paul Roos of Mark Jacobsen (instructeur op woensdag) of geef het aan bij de diegene die jou lesgeeft, dan kunnen we kijken of we een leuk team van ongeveer dezelfde leeftijd kunnen samenstellen. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Nieuwe shirts instructeurs

U heeft vast al ons ermee zien rondlopen.
Onze instructeurs hebben nieuwe shirts gekregen met natuurlijk onze sponsor IBOR advies erop.

 

 

 

Mudrun groot succes

Mudrun 2023

Vriendengroepen en families, maar ook verenigingen, bedrijven en scholen waren samen naar de mudrun aan de Kruisstraat in Nederweert afgereisd. Kruipend onder netten en tijgerend door het modderbad. Elkaar helpen bij het nemen van hindernissen mocht natuurlijk, samen uit en samen thuis.

Lees meer...

Examens voor de jeugdleden

Examens voor de jeugdleden

Ieder jaar organiseren wij aan het eind van het zwemseizoen de examens voor de jeugdleden. 

Dit seizoen was dit zelfs de 2e keer, dus er is de afgelopen tijd hard gewerkt door zowel de kinderen als ook onze instructeurs om op tijd alle stof, zwemslagen, bevrijdings- en vervoersgrepen goed te oefenen. Maandag 26 juni waren de hogere brevetten, de Lifesavers 1, 2 en 3 aan de beurt. Vooraf aan het zwemmen moesten zij eerst een theoretisch examen afleggen. Helaas waren er dit keer enkele leden die dit niet hebben behaald. Daarna werd het examen in het zwembad voortgezet waarbij conditie, bevrijdings- als ook vervoersgrepen en diverse reddingsacties werden beoordeeld door deskundige examinatoren van Reddingsbrigade Nederland. Velen waren dan ook zenuwachtig, het ging er erg serieus aan toe. Maar uiteindelijk wisten de meesten toch het examen af te sluiten met een mooi diploma! 

Lees meer...

Ere official Reddingsbrigades Nederland

Jan Hoeben en Leo Heijmans zijn woensdagavond 7 juni zonnetje zetten aan het zwembad.

Beiden zijn door de bond benoemd tot ere official van Reddingsbrigades Nederland voor hun langdurige vrijwillige inzet voor de examens en opleidingen.

Jan is ruim 47 jaar official en Leo ruim 35 jaar.

Jan en Leo Ere-Official

Leo en Jan gefeliciteerd met de oorkonde.

Diploma zwemmen

Er is lang geoefend en gestudeerd maar het resultaat mag er er wezen!

Onze jeugdleden moesten de geleerde zwem- en reddingsvaardigheden laten zien tijdens het diploma zwemmen.
Dit werd gedaan door baantjes zwemmen met kleding voor de conditie en het redden van jezelf of een ander in een noodsituatie, ook moest er door de lifesavers een ehbo en theorie examen worden afgelegd.

Lees meer...

Gemeentecomplimenten Nederweert

Op dinsdag 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur hebben inwoners van de gemeente Nederweert elkaar de handen geschud tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Nederweert in de raadzaal van het gemeentehuis.

De burgemeester reikte dan de Gemeentecomplimenten 2023 uit namens het college van burgemeester en wethouders. Het compliment wordt toegekend aan een persoon, vereniging, stichting, instelling of bedrijf uit Nederweert die/dat zich verdienstelijk maakt voor de Nederweerter gemeenschap en/of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Bij Ondernemerschap kan gedacht worden aan vernieuwend of uniek ondernemerschap, blijkend uit bijvoorbeeld aandacht voor duurzaamheid of bijzondere initiatieven

Het Gemeentecompliment Sportief Nederweert voor Reddingsbrigade Nederweert
De Reddingsbrigade Nederweert viert komend jaar het 50-jarig bestaan. Vele Nederweertenaren zijn in die jaren lid geweest. Op dit moment heeft de brigade 225 leden. Ontelbare meters zijn er in al die jaren gezwommen, eerst in het buitenbad van Zwembad Merenveld, later in het binnenbad en sinds enkele jaren bij Laco. Bestuur en gediplomeerde instructeurs zijn allemaal vrijwilligers. De Reddingsbrigade heeft altijd actief meegewerkt met sportactiviteiten voor de basisscholen, de Zwem4Daagse enz. Het is een bescheiden vereniging die best een keer de aandacht verdient.

 

Discozwemmen met DJ B-REN!!

Afgelopen Woensdag 14 December konden we weer discozwemmen. Hierbij mocht je voor € 1,00 een vriendje of vriendinnetje meenemen.

De muziek werd verzocht door DJ B-ren, hij had een mooi jeugdig repertoire en de muziek stond goed hard. 

In totaal hadden waren er 30 vriendjes en vriendinnetje meegekomen en lagen er 80 kinderen in het zwembad.
Het was een goed geslaagde disco.

AH sportplaatjes ruilbeurs

Afgelopen woensdag 9 november was de sportplaatjes ruilbeurs.

Deze werd druk bezocht en zijn veel albums gevuld.

 Mis je nog een aantal sportplaatjes van de AH Heerschap sportplaatjesactie?

Niet getreurd maandag 14 november vanaf 19:15 heb je nog de kans om het album vol te krijgen.

In de hal van sportcentrum LACO is dan de tweede sportplaatjes AH/Heerschap ruilbeurs.

 

 

Doe jij ook mee met de clubwedstrijd?

Heb jij het hele jaar het hele jaar goed geoefend bij de Reddingsbrigade en misschien zelfs je al welverdiende diploma behaald vorige maand?! Reddingsbrigade Nederweert heeft nog veel meer te bieden en dit willen we jullie graag laten zien tijdens een gezellige clubwedstrijd!

Om mensen te kunnen redden zijn samenwerken en snelheid natuurlijk heel erg belangrijk en hoe leuk is het om dit in een klein wedstrijdje tegen andere zwemmers te doen? Er wordt gezwommen in een team van 2 personen. Het gaat er niet om dat je de allersnelste bent, maar een slimme tactiek en elkaar helpen en aanmoedigen wordt beloond. Vraag je vriendje/vriendinnetje/zwemmaatje om samen mee te doen op zondag 26 juni van 12:00-13:00.

Afhankelijk van je leeftijd zullen de onderdelen 1, 2 of maximaal 4 banen zijn en er zullen reddingsbrigade-elementen in verwerkt zijn, zoals een hindernis, een redding met een torpedoboei en een ring die moet worden opgedoken en vervoerd op de rug.

Ken je (nog) niet alles wat hierboven staat? Dat is geen probleem! Op zondag 29 mei van 12:00-13:00 en woensdag 15 juni tijdens de normale lestijd bieden we speciale momenten aan waarin we jullie uitleg zullen geven en waar jullie samen al kunnen oefenen. Daarnaast zullen we er natuurlijk sowieso een gezellige les van maken!

Wil jij graag meedoen? Binnenkort zullen we een mail rondsturen met de mogelijkheid om je aan te melden. Nu kun je alvast gaan oefenen en alvast nadenken over een leuke teamnaam.

Diploma's voor de junior en zwemmend redders van de brigade!

Ietwat vermoeide, maar vooral voldane en vrolijke gezichten! De meesten hadden hier al lange tijd naar uitgekeken en voor geoefend, voor een enkeling was dit het allereerste diploma waarvoor ze op examen gingen. Het is dan toch wel spannend als alles op zo'n avond wordt getoetst. Van baantjes zwemmen met zware kleding aan voor de conditie tot het redden van jezelf of een ander in een noodsituatie. Gelukkig was alle inspanning van de zwemmers en natuurlijk hun instructeurs niet voor niks en konden we aan het einde van de avond de diploma's overhandigen, zodat iedereen moe maar voldaan terug naar huis ging! Proficiat aan iedereen & nu op naar het volgende diploma! 

Grote Clubactie 2021

Ook dit jaar hebben we met De Grote Clubactie 2021 meegedaan met het verkopen van loten.
Hiermee hebben we een mooi bedrag van  €358,14 na aftrek van kosten opgehaald.

Afgelopen woensdag, tijdens de zwemlessen, zijn er prijsjes uitgedeeld aan de kinderen met de meest verkochte loten:
Evi Sillekens met maar liefst 34 verkochte loten!
Koen Rietjes met 13 verkochte loten
en Suze Broers en Sanne Hennissen met ieder 9 verkochte loten

Iedereen die aan dit geweldige resultaat zijn/haar bijdrage heeft geleverd, hartelijk dank!

Yes we kunnen weer zwemmen!

Beste leden en ouders jeugdleden,

J.l. vrijdagavond was er weer een persconferentie over corona.
5,6 miljoen mensen keken ernaar, volgens de krant, waarschijnlijk was u een van hen.

We mogen weer starten met onze zwemlessen vanaf maandagavond 17 januari, 19.30u. etc.

Aandachtspunten:
Bij iedere training Controle Toegangsbewijs (QR check) vanaf 18 jaar.
Ook voor wachtende ouders in de hal.
Mondkapje dragen in alle loopgangen vanaf 13 jaar.
Houd in de gangen voor het zwembad zoveel mogelijk afstand van 1,5 m.
Geen bezoekers en ouders in de zwemzaal.
 
Blijf thuis bij evt. klachten.

We hopen u weer te mogen begroeten vanaf maandagavond 17 januari.

Met vriendelijke sportgroet,
Bestuur en instructeurs Reddingsbrigade Nederweert
 
 

Informatie sponsoring Heerschap Groep

Beste leden, jeugdleden en ouders,

Helaas kunnen we jullie niet wekelijks treffen in het zwembad om jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte te houden, vandaar via deze weg.
Onlangs zijn we als Reddingsbrigade Nederweert een sponsorafspraak aangegaan met de Heerschap Groep. Heerschap Groep wilt u, alle leden, graag nader informeren hierover; zij hebben dit op papier gezet met de vraag deze aan u te doen toekomen. Door hier te klikken, kunt u het bestand openen en lezen.

Rest ons u een gezond en sportief 2022 te wensen!
Groet, Bestuur Reddingsbrigade Nederweert

Cadeautje door de schoorsteen bij alle leden!

Sinterklaas en zijn pieten hebben het land inmiddels inmiddels verlaten, maar niet nadat ze ook bij de Reddingsbrigade wat lekkers voor alle leden hebben achtergelaten! Vanwege de huidige sluiting van het zwembad hebben ze de hulp van instructeurs en bestuursleden ingeschakeld om de letters bij iedereen door de schoorsteen of in de brievenbus te doen. Hopelijk heeft het jullie allemaal gesmaakt en zien we jullie snel weer op het zwembad!

Met feestelijke groet,
Bestuur & Instructeurs van Reddingsbrigade Nederweert

Nieuwe coronamaatregelen: géén zwemlessen na 17.00 uur!

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het was niet de bedoeling om weer met een bericht te komen in dit weekend.
Maar overheidsmaatregelen kunnen we niet tegenhouden en de gevolgen daarvan moeten we accepteren.
Wat we afgelopen woensdag al dachten en/of bang voor waren is inderdaad ingevoerd. Het zwembad is weer gesloten vanaf 17:00 uur in de middag voor minimaal 3 weken.
Gezien het aantal besmettingen en nog steeds verdere corona uitbreiding (varianten) kon men niets anders dan alles stilleggen.

De zondag trainingen kunnen wel doorgaan voor zover nu bekend.

Hoe lang gaat de sluiting duren? Vooralsnog tot 14 december, voor de laatste weken van het jaar zullen we de volgende persconferentie moeten afwachten. Als er versoepelingen komen is de sport het eerst aan de beurt.

Hopelijk duurt de lockdown niet te lang!
Maar het belangrijkste is; Houd jezelf en je familie gezond!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en instructeurs Reddingsbrigade Nederweert

Zondagtrainingen nu ook voor recreatieve zwemmers!

De techniektrainingen op zondag zijn goed ontvangen! De afgelopen weken was er telkens een gezellige groep met leden en niet-leden die met wat extra oefeningen en aanwijzingen aan de zwemtechniek heeft gewerkt. Vanaf aankomende week willen we wel nog steeds aanbieden dat er 1x in de 2 weken een mogelijkheid is om extra te zwemmen en aan techniek en conditie te werken; het eerste half uur onder begeleiding van een instructeur en het tweede half uur op basis van een schema.
Lijkt je dit wat? We trainen in principe om de week op zondagen van 12:00 tot 13:00, maar ivm de feestdagen zijn de data voor dit jaar iets gewijzigd, dit zijn nu nog 21 november en 12 & 19 december. Er is een beperkt aantal zwemmers per baan, dus voldoende gelegenheid om genoeg afstand van elkaar te houden.

In de andere helft van het zwembad zwemt op hetzelfde moment een enthousiaste en steeds groter wordende groep jeugdleden. Het eerste half uur zwemmen alle banen samen en werken we dus aan het verbeteren van de zwemtechniek en conditie en daarna bieden we speciaal voor de jeugd een training aan die je kennis laat maken met vormen van wedstrijdzwemmen binnen de reddingsbrigade of gaan we in teams oefenen met het oplossen van kleine waterongevallen. Heeft je kind hier interesse in én zwem je tegelijkertijd zelf wellicht ook graag wat baantjes, dan verwelkomen we jullie graag aanstaande zondag in het zwembad! 

Certificaat Pedagogisch handelen behaald door instructeurs RBN!


Het pedagogisch handelen van een trainer is zo belangrijk, maar wordt vaak zwaar onderbelicht. Sport Nederweert heeft daar in Nederweert verandering in gebracht door een cursus pedagogisch handelen uit te zetten binnen de gemeente. Dat de behoefte groot was, werd al snel duidelijk. Maar liefst 63 trainers en coaches vanuit verschillende verenigingen namen afgelopen maand deel aan de cursus.

Ook Reddingsbrigade Nederweert heeft met een 5-tal instructeurs deelgenomen aan deze cursus, welke bestond uit 4 avonden met telkens zeer interessante en actuele onderwerpen:
* Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft in jouw team?
* Hoe daag je elk kind uit?
* Hoe zorg je voor structuur en duidelijkheid binnen én buiten jouw team?
* Hoe ga je om met spelers die niet luisteren?

Allemaal vragen die je als trainer/instructeur vaak hebt en die in deze cursus zijn behandeld.

De verkregen informatie zal ook naar de overige instructeurs worden doorgespeeld tijdens de komende instructeursvergaderingen, zodat iedereen met deze nieuwe informatie aan de slag kan. Instructeurs die hebben deelgenomen; gefeliciteerd met het behalen van het certificaat en bedankt voor jullie inzet!!

Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens de ALV


Helaas dit jaar zonder het welbekende kienen, maar de 25- en 40-jarige jubilarissen hebben wel een mooi woordje met een bedankje ontvangen voor hun jarenlange toewijding aan het zwemmen bij Reddingsbrigade Nederweert. Op naar de volgende mijlpaal!

Corona-update maart '21 - Alternatieve jeugdtraining

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het is weer even geleden dat we een update hebben kunnen sturen. Afgelopen week is er opnieuw een persconferentie geweest.
We hoorden dat de zwemlessen weer mocht opstarten. Helaas geldt dit alleen voor het zwem-ABC, waardoor voor ons de deuren van het zwembad helaas nog even gesloten blijven.
Wel gaan we vanaf woensdagavond 17 maart “droogzwemmen” van 18:00 tot 19:00 uur voor alle jeugdleden tot 12 jaar. Diverse kleine oefeningen uitvoeren, samen actief bezig zijn binnen de mogelijkheden.
Waar: bij Sportcentrum LACO buiten op het grasveldje. Ouders kunnen de kinderen brengen, maar mogen niet buiten de auto op het parkeerterrein blijven staan wachten.
Kleding: doe makkelijk zittende kleding aan, geen zwemkleding, en denk aan de wisselende weersomstandigheden.
Vooraf aanmelden hoeft niet.

Helaas voor alle leden vanaf 12 jaar mogen we onze trainingslessen nog niet opstarten. Waarschijnlijk horen we op de volgende persconferentie (23 maart) de volgende stappen. Hopelijk volgt er de volgende maand beter nieuws?!

Onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering hebben we verplaatst naar najaar 2021.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en instructeurs Reddingsbrigade Nederweert

RBN prijswinnaar Goede Doelenactie

IBOR Advies heeft onze vereniging aangemeld voor een landelijke actie binnen het werkgebied van IBOR Advies.

Er waren 6 prijswinnaars waarvan RBN er 1 is. Afgelopen zondag 14 maart is de cheque van maar liefst €675,- overhandigd.
We willen graag Chris bedanken voor zijn inspanningen voor dit mooie bedrag.

 

 

Winnaars Winterse Winactie!

Met de zomerse temperaturen in het vooruitzicht zou je bijna vergeten dat er vorige week een dik pak sneeuw lag. Hoewel het niet al te goede plaksneeuw was, zijn enkele leden er creatief mee aan de slag gegaan om ondanks een gesloten zwembad toch lekker in beweging te blijven! Voor de sneeuwpop die klaarstaat om van de duikplank te springen wint Rens een mooie Reddingsbrigade Nederweert tas. De familie Beenders heeft de zwemslagen weer goed opgefrist en ontvangt een Reddingsklos om nog meer te kunnen oefenen én voortaan nog veiliger op pad te kunnen gaan. Gefeliciteerd!

Tips voor een veilig schaatsweekend!Gemeente Nederweert biedt een aantal mooie plassen waar de vorst van de afgelopen dagen voor een flinke laag ijs heeft gezorgd. De fanatiekelingen hebben de eerste kilometers op het ijs al afgelegd en de schaatsvoorraad van winkels is compleet uitverkocht.
Voor veel mensen hoog tijd om dit weekend de schaatsen uit het vet te halen en zich op het natuurijs te begeven. De weersvoorspellingen zijn prachtig, maar houd er rekening mee dat natuurijs ook risico’s met zich meebrengt.
De koek-en-zopiekraam waarmee we normaal samen met de Scouting op de Banen staan om het schaatsplezier te verrijken met warme versnaperingen mag vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan dit jaar. Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het natuurijs, raden we jullie aan om met deze tips en adviezen vanuit Reddingsbrigade Nederland goed voorbereid het natuurijs op te gaan.

Reddingsbrigade Nederweert wenst iedereen een heel fijn en veilig schaatsweekend!

Reddingsbrigade Nederweert dankt nieuwe sponsor IBOR Advies!

In deze tijd waarin de zwembaden gesloten zijn en we sport voornamelijk alleen moeten beoefenen, is er voor Reddingsbrigade Nederweert toch heel mooi nieuws te melden. Juist nu zijn we extra dankbaar dat IBOR Advies de vereniging een warm hart toedraagt als nieuwe sponsor! Met deze gulle bijdrage kunnen we ook in de komende jaren mooie activiteiten voor onze leden blijven organiseren.IBOR Advies is een Nederweerts bedrijf met een werkgebied dat zich uitstrekt over driekwart van Nederland. De eigenaar, Chris Verstappen, en zijn familie zijn geen onbekenden van de brigade. Al jarenlang zwemmen zij wekelijks hun baantjes en ook als vrijwilliger zijn ze vaak in het zwembad en bij evenementen te vinden. Wij zijn erg blij met de mooie samenwerking die hiermee tot stand is gekomen!

IBOR Advies voorziet werkvelden die te maken hebben met de openbare ruimte van advies. Aannemers worden ondersteund in het maken van plannen van aanpak, calculaties en projectbegeleiding. Voor overheden schrijft IBOR Advies bestekken en helpt bij de aanbestedingstrajecten met bijbehorende directieramingen. Tevens behoren het uitvoeren van boominspecties en boomtechnische onderzoeken tot de mogelijkheden. Dit kan worden verwerkt in een adviesrapportage. IBOR Advies heeft de beschikking over een PICUS Tomograaf (doormeten van bomen met geluidstrillingen) en Tree motion sensoren (doormeten van wortelstabiliteit), dit geeft veel inzicht in de veiligheidsrisico’s. Sinds een aantal jaar werkt IBOR Advies ook druk aan de bestrijding van invasieve plantensoorten, zoals de Japanse duizendknoop. Kort geleden is de teelt van miscanthus toegevoegd aan de portefeuille van IBOR Advies. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.

Mooie opbrengst Grote Clubactie 2020!

Met dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om loten te kopen en verkopen!
De jeugdige verkopers met de hoogste opbrengst hebben na de uitreiking van de examens nog een extra bedankje voor hun inzet in ontvangst mogen nemen. 

EHaD wedstrijd gaat niet door vanwege coronavirus!

Vanwege het heersende coronavirus covid-19 hebben wij als wedstrijdcommissie besloten om de EHaD wedstrijd in Nederweert op maandag 13 april 2020 te annuleren.
Wij vinden dat ieders veiligheid en gezondheid bovenaan moet staan. Zeker met een EHaD wedstrijd waar je met slachtoffers om gaat en met vele personen in een afzondering zitten, kunnen wij deze veiligheid niet garanderen.

Graag zien we jullie volgend jaar wel weer op 2de paasdag 05-04-2021.

Met vriendelijke groet namens Reddingsbrigade Nederweert
EHaD commissie Nicole en Maurice 

Uitslag Rabobank ClubSupport 2019

Ook dit jaar deden wij als vereniging mee met de Rabobank clubsupport actie. Deze jaarlijks terugkerende actie van de Rabobank steunt het lokale verenigingsleven in Nederweert en omstreken.

Wij hebben dit jaar maar liefst 151 stemmen van jullie mogen ontvangen. Dit staat voor een bedrag van €781,25.

Wij zijn er erg blij mee en willen iedereen bedanken voor het stemmen. In het bijzonder danken wij de Rabobank voor het organiseren van deze mooie actie!

 

Medailles voor Fiona op NK Ocean

Hoewel we in het zwembad even genieten van een welverdiende vakantie, kent de lifesaving wedstrijdsport geen zomerstop. Waar anderen deze maanden het strand opzoeken om even heerlijk te ontspannen, reisde Fiona afgelopen weekend af naar het Zeeuwse Kamperland om Nederweert te vertegenwoordigen op het Nederlands Kampioenschap Ocean. Dit is een wedstrijdtak, die nauw verbonden is met het daadwerkelijke werk van de reddingsbrigade. Naast renonderdelen op een mul strand, zijn er zwemonderdelen in het water en gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan op rescue boards. Dit alles vergt een flinke conditie en goede oefening met de golven en stroming die de zee natuurlijk met zich meebrengt.
Helaas waren de voorspellingen beter dan het uiteindelijke weer en moest de zon moeite doen om zich af en toe te laten zien op het volle strand. Dit mocht de pret echter niet drukken, want Fiona liet vele tegenstanders uit de Nederlandse top achter zich en sleepte hiermee meerdere medailles binnen! 2x wist ze brons te halen en op het onderdeel waarbij men peddelend op een rescue board de boeien moet ronden, pakte ze een goede golf waarmee ze zilver wist te bemachtigen! Gefeliciteerd Fiona!!

Diplomazwemmen Junior en Zwemmend Redder 2019


Hoera! Nederweert is weer een stukje veiliger. Meer dan 50 jeugdleden van Reddingsbrigade Nederweert lieten aan het eind van het zwemseizoen hun geleerde zwem- en reddingsvaardigheden zien tijdens het diplomazwemmen. Ze kregen het niet voor niets, er werd hard gezwommen met als prachtig resultaat dat iedereen die op examen ging aan het eind van de avond een diploma rijker naar huis keerde! Van harte gefeliciteerd & op naar het volgende certificaat!

Succes wafelactie Jan Linders

Op de zaterdagen 22 en 29 december hebben enkele leden enthousiast wafels gebakken.
In de winkel kon er al geproefd worden, de randjes die van de wafels afvielen.
De meesten vonden dit zo lekker dat ze het niet konden weerstaan om de wafels niet te kopenl

Dit is een mooie extra zakcent voor de brigade.