Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

2023-Mudrun-min.jpg

Doe jij ook mee met de clubwedstrijd?

Heb jij het hele jaar het hele jaar goed geoefend bij de Reddingsbrigade en misschien zelfs je al welverdiende diploma behaald vorige maand?! Reddingsbrigade Nederweert heeft nog veel meer te bieden en dit willen we jullie graag laten zien tijdens een gezellige clubwedstrijd!

Om mensen te kunnen redden zijn samenwerken en snelheid natuurlijk heel erg belangrijk en hoe leuk is het om dit in een klein wedstrijdje tegen andere zwemmers te doen? Er wordt gezwommen in een team van 2 personen. Het gaat er niet om dat je de allersnelste bent, maar een slimme tactiek en elkaar helpen en aanmoedigen wordt beloond. Vraag je vriendje/vriendinnetje/zwemmaatje om samen mee te doen op zondag 26 juni van 12:00-13:00.

Afhankelijk van je leeftijd zullen de onderdelen 1, 2 of maximaal 4 banen zijn en er zullen reddingsbrigade-elementen in verwerkt zijn, zoals een hindernis, een redding met een torpedoboei en een ring die moet worden opgedoken en vervoerd op de rug.

Ken je (nog) niet alles wat hierboven staat? Dat is geen probleem! Op zondag 29 mei van 12:00-13:00 en woensdag 15 juni tijdens de normale lestijd bieden we speciale momenten aan waarin we jullie uitleg zullen geven en waar jullie samen al kunnen oefenen. Daarnaast zullen we er natuurlijk sowieso een gezellige les van maken!

Wil jij graag meedoen? Binnenkort zullen we een mail rondsturen met de mogelijkheid om je aan te melden. Nu kun je alvast gaan oefenen en alvast nadenken over een leuke teamnaam.

Sponsoren

Rabobank Weerterland en Cranendonck

Zoeken