Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

500-min.jpg

Nederlands kampioene 2019 bij Reddingsbrigade Nederweert!

Op het Nederlands Kampioenschap Lifesaving te Eindhoven wist Fiona Meuffels naast een bronzen plak op maar liefst twee onderdelen de Nederlandse titel te bemachtigen! Ook Vera Moonen presteerde goed en mocht 2 zilveren medailles mee naar huis nemen!

Nederlands Kampioenschap
Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven was het hele weekend het strijdtoneel voor een wedstrijd waar de internationale top vertegenwoordigd was. Tevens werd er op verschillende onderdelen gestreden voor het Nationale lifesaving klassement. Deze tak van sport combineert de snelheid van het wedstrijdzwemmen met de technische elementen uit de wereld van het reddingszwemmen.

Fiona liet zien van beide markten thuis te zijn en mocht 1x brons en 2x het goud in ontvangst nemen voor de 200m hinderniszwemmen en de 200m superlifesaver. Vera Moonen was ook in vorm en zwom mooie tijden die haar 2 zilveren medailles opleverden. Desirée Moonen, 3e zwemmer die Reddingsbrigade Nederweert vertegenwoordigde zwom dit weekend helaas niet haar persoonlijke records en eindigde daarmee net naast het podium. Dat mocht de pret van een gezellig weekend echter niet drukken!

Voor de komende maanden staan de wedstrijden in teamverband op de agenda, hopelijk kan deze mooie start van dit zwemseizoen hierin doorgezet worden.

Zoeken

Sponsoren

Guulke Eten & Drinken