Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

502-min.jpg

Resultaat Grote Clubactie 2018

Afgelopen maand is er bekend gemaakt wat de Grote Clubactie 2018 voor onze clubkas heeft opgeleverd.
Wij hebben maar liefst een bedrag van € 665,50 als brigade ontvangen. Iedereen die een lot heeft gekocht en daarmee onze brigade heeft gesteund heel hartelijk bedankt. Hiermee kunnen we weer leuke dingen doen voor onze leden.
Graag willen wij onze jeugdleden bedanken die hiermee aan de slag zijn gegaan. Familie, vrienden, buren en bekenden zijn benaderd om een lot te kopen. Sommigen waren echt heel fanatiek.
De 3 kinderen die de meeste loten hebben gekocht het afgelopen jaar willen wij extra bedanken met een prijsje. Deze zijn woensdag 30 januari 2019 uitgereikt na de zwemles in Heythuysen. Zij ontvingen uit handen van onze voorzitter Jan een waardebon van Intertoys. Dit waren op de 1e plaats met maar liefst 53, ja je leest het goed, 53 verkochte loten Timo Oostenbrink, op de 2e plaats met 23 verkochte loten Roan Mertens en op de 3e plaats Jenna Slaats met 16 verkochte loten. Helaas was Jenna woensdag niet aanwezig, maar zij zal haar prijs alsnog ontvangen. Nogmaals iedereen bedankt voor dit geweldig resultaat!