Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

502-min.jpg

Vrolijk Pasen! & Nieuwsupdate april

Beste leden,

Pasen, het feest met vele betekenissen. In ieder geval een feest van “bevrijding” en “vernieuwing”, nieuw leven.
Laten we hopen dat de bevrijding van de Covid19-pandemie snel komt en we weer snel aan een nieuw leven met veel zwemplezier kunnen beginnen.

We hebben helaas al niet kunnen zwemmen vanaf half december 2020. Met de laatste persconferentie van de overheid zijn de evt. versoepelingen voor ons als vereniging weer verder opgeschoven. Met de jeugd zijn we op 17 maart toch begonnen met een wekelijkse buitentraining bij het zwembad. Technische oefeningen en spelletjes kunnen we ook op het droge doen. Diegenen die al geweest zijn, waren dolenthousiast dat ze hun vriendjes en vriendinnetjes van het reddend zwemmen weer zagen, ze oefenden en ravotten volop.

Ook voor de oudere leden bieden we dit aan. Kom een keer kijken en oefen ook eens hoe je met een touw, reddingsklos, enz. iemand kunt redden. Al is het maar om weer even een keer met je eigen groepsleden te kunnen praten op gepaste afstand. Op de woensdagavond van 18:00 tot 19:00 uur is iedereen welkom; het weer kunnen we niet voorspellen maar ja, voor water zijn we toch niet bang hè.

De jaarvergadering hebben we uitgesteld en we hopen deze zo spoedig mogelijk te kunnen organiseren als hiervoor weer veilige mogelijkheden zijn.

Betreffende de contributie hebben we als bestuur gezamenlijk besloten om de halfjaarlijkse contributie deze keer niet te heffen.
Hopelijk kunnen we na de volgende persconferentie met een beter bericht komen.

Rest ons (ondanks alle beperkingen) jullie toch hele fijne paasdagen te wensen!

Bestuur RBN

Agenda

Sponsoren

Zoeken