Reddingsbrigade Nederweert

Elke zwemmer een Reddend zwemmer

500-min.jpg

Zondagtrainingen nu ook voor recreatieve zwemmers!

De techniektrainingen op zondag zijn goed ontvangen! De afgelopen weken was er telkens een gezellige groep met leden en niet-leden die met wat extra oefeningen en aanwijzingen aan de zwemtechniek heeft gewerkt. Vanaf aankomende week willen we wel nog steeds aanbieden dat er 1x in de 2 weken een mogelijkheid is om extra te zwemmen en aan techniek en conditie te werken; het eerste half uur onder begeleiding van een instructeur en het tweede half uur op basis van een schema.
Lijkt je dit wat? We trainen in principe om de week op zondagen van 12:00 tot 13:00, maar ivm de feestdagen zijn de data voor dit jaar iets gewijzigd, dit zijn nu nog 21 november en 12 & 19 december. Er is een beperkt aantal zwemmers per baan, dus voldoende gelegenheid om genoeg afstand van elkaar te houden.

In de andere helft van het zwembad zwemt op hetzelfde moment een enthousiaste en steeds groter wordende groep jeugdleden. Het eerste half uur zwemmen alle banen samen en werken we dus aan het verbeteren van de zwemtechniek en conditie en daarna bieden we speciaal voor de jeugd een training aan die je kennis laat maken met vormen van wedstrijdzwemmen binnen de reddingsbrigade of gaan we in teams oefenen met het oplossen van kleine waterongevallen. Heeft je kind hier interesse in én zwem je tegelijkertijd zelf wellicht ook graag wat baantjes, dan verwelkomen we jullie graag aanstaande zondag in het zwembad!